Estrellan stara kisan voittaja löytyi

Estrella sipsipussista mun numeron löysi Kert Aaron ja skedesessarit järjestettiin Suutarilan Tullikirjurin skeittipuistoon. Ilma oli mitä oli, joten sessarit jäi aika lyhyiksi. Meillä oli hankaluuksia löytää sopiva päivä, kun voittaja oli ollut matkoilla ja mulla puolestaan alkaa olla kohta h-hetket Uuden Seelannin reissulle. Voittajalle annettiin matkaan kassillinen Estrella sipsejä, Etnieksen skedekengät ja t-paitaa sekä viikonloppuliput Helsinki Hookupiin joka järjestetään 3.-5.8. Jäähallilla.

Onnea voittajalle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s