Pekingin olympialaisissa hiihdetään seitsemällä eri radalla: 1,5 kilometrin, 2,5 kilometrin, 3,3 kilometrin, 3,75 kilometrin, 5,0 kilometrin, 7,5 kilometrin ja 8,3 kilometrin radalla.

Voiko Rukalla hiihtää?

Rukan alueelta löytyy hiihdettävää noin 125 km edestä, joista 23 km on valaistuja latuja. Kevättalvella avataan lisäksi erilaisia yhdyslatuja noin 77 km verran. Kaikki Rukan ja Kuusamon hiihtoladut ovat maksuttomia; suurin osa laduista soveltuu sekä perinteisen tyylin että luisteluhiihtoon.

Missä on Suomen parhaat hiihtoladut?

Ylläksellä on Suomen paras ja laajin latuverkosto, jolla on pituutta jopa 330 kilometriä. Se tarjoaa erinomaiset olosuhteet kaikentasoisille hiihtäjille alkutalvesta loppukevääseen. Ylläksen monipuolisilla laduilla voi nauttia rauhallisesta menosta, tai kokeilla rajojaan vaativammilla tuntureihin nousevilla reiteillä.

Voiko oittaalla hiihtää?

Espoossa on noin 200 km hiihtolatuja, joista noin 60 km on valaistuja (valaistus klo 6:00 ~ 22:00). Oittaalla on ympärivuorokautinen, liikkeeseen reagoiva valaistus. Hiihtolatuja hoidetaan siten, että ensisijaisesti kunnostetaan Oittaan, Leppävaaran ja Keskuspuiston ladut.

Onko Vuokatissa latuja?

Vuokatin latureitistön (ala- ja ylämaasto) kokonaispituus on 150 kilometriä, joista 120 kilometriä kunnostetaan joka talvi molempia hiihtotapoja varten. Latuja huolletaan päivittäin Vuokatti Sport Olympic Center vaatimusten mukaisesti, mikä takaa huipputason ladut myös harrastehiihtäjille.

Onko oittaalla latu?

Espoossa on noin 200 km hiihtolatuja, joista noin 60 km on valaistuja (valaistus klo 6:00 ~ 22:00). Oittaalla on ympärivuorokautinen, liikkeeseen reagoiva valaistus. Hiihtolatuja hoidetaan siten, että ensisijaisesti kunnostetaan Oittaan, Leppävaaran ja Keskuspuiston ladut.

Mitä tehdä Punkaharjulla talvella?

Talven aktiviteetit Punkaharjulla

  • Retkiluistelureitit. Jopa 16 km retkiluistelureittejä Punkaharjun harjumaisemissa. …
  • Hiihto. Pääset suoraan lomakylästä osittain valaistuille hiihtoladulle, joita löytyy yli 30 km. …
  • Topeliuksen Polku & puulajipuisto. …
  • Talvipyöräily. …
  • Lumikenkäpuisto. …
  • Käyntikohteet. …
  • Talvikalastus.

Kauanko miehet hiihtää 15km?

Miesten 15 kilometrin väliaikalähtö hiihdetään 7,5 kilometrin lenkillä.

Voiko paloheinässä vielä hiihtää?

Paloheinä on maastohiihtäjän ykköspaikka Helsingissä. Hyvin hoidetut ja monipuoliset ladut houkuttavat hiihtäjiä kauempaakin. Hiihtokausi alkaa parhaimmillaan jo marraskuussa ja jatkuu pitkälle kevääseen. Muutama kilometri latua on pohjustettu tykkilumella ja metsälatujen valot ovat päällä läpi yön.

Voiko Vuokatissa jo hiihtää?

Hiihdän suomen parhailla laduilla. Vuokatin latureitistön (ala- ja ylämaasto) kokonaispituus on 150 kilometriä, joista 120 kilometriä kunnostetaan joka talvi molempia hiihtotapoja varten.

Saattaisit myös pitää näistä: