Keskus sijaitsee Salpausselällä ja sitä ympäröivät kauniit metsäiset harjut ja Vesijärven järvimaisemat. Rinteitä Messilästä löytyy kaikkiaan kymmenen, joista pisin on 800 metrin mittainen. Hissejä on yhdeksän, ja niiden yhteiskapasiteetti on peräti 9 830 henkilöä tunnissa.

Montako rinnettä Levillä on?

Levillä riittää laskettavaa niin aloitteleville laskijoille kuin kokeneillekin konkareille, sillä peräti 43 rinteen hiihtokeskuksesta löytyy vaihtoehtoja loivista rinteistä jyrkkiin mustiin rinteisiin.

Montako rinnettä Ylläs?

Ylläksen 63 rinnettä

Rinteet palvelevat niin aktiivisia laskettelijoita kuin hauskaa lomaa viettämään tulleita lapsiperheitä. Mykistävät tunturimaisemat ovat houkutelleet turisteja jo vuosikymmeniä niin kiipeämään kuin laskemaan rinteitä ja kuruja.

Montako rinnettä Tahkolla on?

Rinteitä alueella on kaikkiaan 24, joista valaistuja on kymmenen – yksi on osittain valaistu. Hissejä on kaikkiaan 15, joista kaksi on tuolihissejä. Eturinteiden huipulta avautuu upea järvimaisema, joka tekee laskettelusta Tahkolla todellisen elämyksen. Tahkon monipuolisesta rinnevalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

Montako rinnettä Levillä on auki?

Levillä on 43 rinnettä, joista 17 on valaistu ja 17 lumetusjärjestelmällä varustettua rinnettä. Lisäksi innokkaimmat pääsevät nauttimaan laskemisesta myös iltavalaistuksessa.

Montako rinnettä on Ylläksellä?

Yhteensä nämä tarjoavat 63 rinnettä, joista lumetettuja on 35 ja valaistuja 34. Alueelta löytyy myös Suomen pisin rinne, jolla on mittaa peräti 3 kilometriä sekä Suomen pisin valaistu laskettelurinne, jolla on mittaa 2600 metriä.

Montako rinnettä Ylläksellä on auki?

Ylläksellä toimii kaksi hissiyhtiötä; tunturin eteläpuolella Ylläsjärvellä on Sport Resort Ylläs ja pohjoispuolella Äkäslompolossa Ylläs-Ski. Yhteensä nämä tarjoavat 63 rinnettä, joista lumetettuja on 35 ja valaistuja 34.

Montako rinnettä Pyhällä?

Pyhä tarjoaa laskijoille yhteensä 14 rinnettä ja 8 hissiä, joista 6 hengen PyhäExpress-tuolihissi vie vaikka koko seurueen samalla kertaa tunturin huipulle. Pyhän pisimmällä rinteellä on pituutta 1800 metriä, suurin korkeusero on 280 metriä ja tunturin huippu siintää 500 metrissä.

Saattaisit myös pitää näistä: